2011. június 27., hétfő

Erdélyi faragott fa kanál-villa páros - Jelenlegi ára: 1 990 Ft

A klasszikus erdélyi népi faragások szívet-lelket melengető míves darabja ez a kanál-villa páros. A népművészet szerelmeseinek, gyűjtőknek, vagy azoknak, akik a konyha falát szeretnék stílszerűen dekorálni. (kb. 40 éves, hossza: 60 cm. falra is akasztható)
A kép saját fotó, (! ) az eladásra kínált termékről készült!
Kérem, tekintse meg a többi termékemet is.
 
 
Tisztelt vásárlók, licitálók!
A termék átvételénél a személyes átvételt jelöltem meg. Természetesen előreutalás után, ajánlott levélként, (2000 gr-ig) utána szabvány csomagként az árut szívesen elküldöm a megadott címre, a mindenkori postai díjszabás alkalmazásával.
Az adás-vétel lebonyolításának időtartama nem rajtam múlik, hanem minden esetben a partneren, éppen ezért az adás-vétel ügyletének minden részletéről levélben tájékoztatom a partnert.
A személyes átvételre, szűk mozgásterem miatt, csak Budapesten a III. kerületi Euro Center környékén, illetve a közeli lakáscímen van lehetőség. Az átvétel időpontjára vonatkozóan viszont, maximálisan igazodok a vevőhöz. Ezzel kapcsolatban kérem szíves megértésüket.
Az árut garancia nélkül tüntettem fel, mert minden esetben a kép a meghirdetett termékről készül, a leírásban is törekszem a pontos információk megadására, illetve minden kérdésre igyekszem ismereteimhez képest kimerítően válaszolni. Arra viszont garanciát vállalok, hogy a vevő azt, és olyan állapotban kapja, ahogyan az a termékleírásban szerepel, illetve képen látható.
Nekem nem csak az üzlet fontos, hanem a vevő elégedettsége is!


Jelenlegi ára: 1 990 Ft

Az aukció vége: 2011-07-08 10:55
. Erdélyi faragott fa kanál-villa páros - Jelenlegi ára: 1 990 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése