2011. június 26., vasárnap

Balogh Margit : A szakadék szélén... - Jelenlegi ára: 1 920 Ft

BookHouse könyvdiszkont: Az ezer könyv házaTisztelt Érdeklődő! A BookHouse Könyvdiszkont Csapata üdvözli Önt! Kérjük, csak a terméklapon olvasható szállítási feltételek elfogadása esetén licitáljon a termékre! A szakadék szélén... A könyv listaára: 2400 Ft. Leírás:
1943-44-ben a Zimmer Ferenc vezette Magyar Távirati Iroda 14 szigorúan bizalmas, mégis diszkrét kiszivárogtatásra szánt tájékoztatást küldött külföldi tudósítóinak. Ezeket valószínűleg az MTI munkatársai állították össze a Külügyminisztérium Sajtóosztályának és politikai Osztályának kezdeményezésére, abból a célból, hogy a kényes világpolitikai helyzetben segítsék hazánk és a Kállay-kormány külpolitikáját. A jelentések magyarországi eseményekről számolnak be, többnyire olyan megbeszélésekről, politikai vitákról, melyekről - a cenzúra jóvoltából - a korabeli közvélemény, sőt, - dokumentumok híján - az utókor sem értesülhetett. A tájékoztatókat Tarr László, az MTI egykori zürichi tudósítója őrizte meg, és jelen kötetben kerülnek első ízben közlésre. A kötetet Z. Karvalics Lászlónak a Kállay-féle hintapolitikáról írt bevezető tanulmánya nyitja meg, ezt követik az 1943. július 22-e és 1944. március 10-e között íródott dokumentumok magyarázó lábjegyzetekkel ellátott szövegei. A függelékben három további dokumentum kapott helyet: az első Szvatkó Pál A feltétlen megadás elve c. írása, a második az MTI külföldi levelezőinek szóló, 1944. február 17-én kelt tájékoztató, az utolsó pedig Kállay Miklós miniszterelnöknek Ullein-Reviczky Antal stockholmi magyar nagykövethez 1944. március 1-én intézett titkos utasítása. A kötetet utószó, fekete-fehér képek gazdag gyűjteménye, életrajzi jegyzetek, az említett újságok és folyóiratok jegyzéke, tárgy- és névmutató zárja. A Magyarország német megszállását megelőző hónapok hazai eseménytörténetét egészen újszerű fényben láttató dokumentumgyűjtemény beszerzését szak- és nagyobb általános gyűjtőkörű könyvtárak részére egyaránt ajánljuk. ISBN: 963-9350-88-5A termék eladó új, olvasatlan állapotban. Kínálatunkban több mint tízezer új és használt könyv szerepel, melyeket raktárról tudunk szállítani. A gyerekkönyvektől kezdve a szépirodalmon át a bestseller kiadványokig rengeteg könyv címből választhat.
Nézze meg őket most: BookHouse Könyvdiszkont könyvekSzállítási feltételek: Személyes átvételre kizárólag a budapesti üzletünkben van lehetőség (az Örs vezér tértől 1 percre), hétfőtől péntekig 9. 30 és 17. 30 óra között, valamint szombaton 9. 30 és 13. 30 óra között. Házhoz szállítás futárszolgálattal, előre fizetéssel vagy utánvéttel lehetséges. A szállítási költség Magyarországon előre utalással 730 Ft., utánvéttel 995 Ft., de 10. 000 Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás díjtalan. A leütést követő 1-2 munkanapon belül kerül a könyv a raktárból az üzletbe, így aznapi átvétel nem lehetséges. A leütést követő 7 napon belül, kérjük, e-mailen jelentkezzen a könyvért, és adja meg, milyen módon (személyes vagy házhozszállítás) szeretné átvenni a könyvet. Kínálatunkban kizárólag raktárkészleten lévő könyvek találhatók, azonban a beszerzések és eladások függvényében a készletünk folyamatosan változik, ezért sajnos előfordulhat, hogy a megrendelt könyv közben elfogyott.
Ajánlatunk a készlet erejéig érvényes. Készlethiány esetén, a megrendelést előfoglalásba tesszük és tájékoztatjuk Önt a várható szállítási időpontról. A gyors és pontos kommunikáció miatt kérjük, hogy lehetőség szerint e-mailben tartsa velünk a kapcsolatot! Kérjük csak a fentiek tudatában licitáljon a termékre! Köszönjük, hogy megtisztel bennünket bizalmával!
a BookHouse Könyvdiszkont Csapata


Jelenlegi ára: 1 920 Ft

Az aukció vége: 2011-06-28 13:59
. Balogh Margit : A szakadék szélén... - Jelenlegi ára: 1 920 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése