2011. november 28., hétfő

Vadonatúj, 5 húros, félakusztikus basszusgitár - Jelenlegi ára: 44 900 Ft

Vadonatúj MPM-Pasadena, 5 húros, elektromos basszusgitár, félakusztikus-jellegű, domborított testtel, fényes sunburst lakkozással, vintage - retro formavilággal, igen jó áron.
( öthúros basszusgitár, öt húros basszusgitár, 5 húros basszusgitár, 5-húros basszusgitár )
A gitár érdekessége -persze azon kívül, hogy ez egy öt húros basszusgitár-, a klasszikus, "LP" forma és a jazz-gitárokra jellemző f-nyílás. A test -leszámítva a nyílás környékét- tömör, így nem gerjed olyan könnyen, mint az akusztikus basszusgitárok, mégis határozott, karakteres "vintage"-kinézete van. Hangja mégis inkább a teljesen tömör elektromosokhoz hasonlít és a műszaki jellemzői is ennek megfelelőek. (Persze azért az f- nyílás nem tűnik el nyomtalanul a hangképből, van egy fanyar, bőgőszerű, jazzes utóíze.. : )) Ugyanúgy mágneses hangszedőkkel rendelkezik, mint a teljesen tömör testű elektromosok. A dupla soros kivitel miatt a hangszedők szerencsére nem érzékenyek a környezeti elektromágneses zajokra, de igen nehéz, fajsúlyos, "zsíros" basszust produkálnak. A humbucker hangszedők már a Gibson gitárokon is a nehéz, dögös hangjukról és kevés zajukról váltak ismertté. Itt is éppen úgy muzsikálnak! A test nehéz, stabil, ezért a hang kitartása az átlagosnál hosszabb.  
Ez a hangszer egy igazi vintage-csemege. Formája, színvilága, mechanikus és elektromos fölszereltsége alapján bármelyik műfajban megállja a helyét. Persze azért a nyugodtabb, klasszikus műfajokban otthonosabban érzi magát : )
Egy példány jelenleg szállítás alatt van, még az ünnepek előtt megérkezik.
Ezen kívül csak rendelésre, kb. 1 hónap átfutással elérhető. Kérem, ezt vegye figyelembe rendeléskor!
Ezt a hangszert is beállítás és az első szerviz elvégzése után adom át leendő  tulajdonosának, ebben különbözik az árkategóriában versenyző más modellek nagy részétől. A gyárból érkező "nyers" gitárok beállítást, átnézést, apróbb javításokat.., vagyis szakértő törődést igényelnek használatbavétel előtt, így lesznek megbízható, stabil, könnyen játszható pengetős masinák.
A tőlem vásárolt hangszerek későbbi javításában, beállításában is szívesen nyújtok segítséget, keressen meg bátran akár egy kérdéssel is.
Típus: FTAG-BASS
Szín: Lakkozott, fényes, sunburst
Test anyaga: juhar, domborított
Nyak: juhar, ragasztott
Fogólap: paliszander, 20 érintővel
Hardver: krómozott
Húrláb: vintage stílusú, fa, állítható
kulcsok: stabil, zárt mechanika
Hangszedő: kettő speciális, zárt (burkolt) humbucker (dupla soros)
Potméterek: 2 db. hangerő, 2 db. hangszín
Menzúra: 86, 4 cm. - normál méretHangszedőváltó: 3 állású
Teljes tömeg: 4, 74 kg.
Kérem, ha ideje engedi, nézze meg a többi árverésem is!
Köszönöm!


Jelenlegi ára: 44 900 Ft

Az aukció vége: 2011-12-15 23:57
. Vadonatúj, 5 húros, félakusztikus basszusgitár - Jelenlegi ára: 44 900 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése