2011. április 28., csütörtök

Omega Oxishield étrend kiegészítő kapszula - Jelenlegi ára: 1 500 Ft

Használt Omega Oxishield - szív, érrendszer az Organic Mission-től. A 60db-ból még 49db van benne. Lejárati dátum: 2012. 02. 01
EPA és a DHA hozzájárul a vér normál triglicerid szintjének megtartásához, az egészséges szívműködéshez és a normális véralvadás fenntartásához. Az omega3 zsírsavak elősegítik a normális vérnyomás megőrzését. A norvég Tromso-i Egyetem kutatásai szerint az Omega 3 zsírsavak növényi antioxidánsokkal kombinálva nemcsak a termékben, hanem a szervezetben is segítenek megakadályozni a vérben keringő és az érfalban lerakódott LDL koleszterin oxidációját, ezáltal megelőzhetik az erek falában plakkok kialakulását, az erek elzáródásával járó szívinfarktus és agyi érkatasztrófák bekövetkezését.
A termékben levő E vitamin fontos szerepet játszik a többszörösen telítetlen zsírsavak szabad gyökökkel szembeni védelmében, így a sejtek normál működésének megőrzésében. Hozzájárulhat a kognitív képességek korral járó hanyatlásának csökkentéséhez, szerepet játszik a szervezet védekező rendszerének a működésében. A bőr és a nyálkahártyák normális működéséhez szükséges A-vitamint is tartalmaz, amely segít megőrizni a haj, a köröm és a bőr egészségét is.
A termékben található D vitamin fontos szerepet játszik a csontozat és fogazat normál szerkezetének kialakításában és megőrzésében. A D-vitamin szükséges a kalcium felszívódásához és a csontba való beépüléséhez, részt vesz a normál sejtosztódásban, a megfelelő izomfejlődésben és működésben, szükséges az immunrendszer megfelelő működéséhez.
Összetevők: Korallpor (korall kalcium dolomit); kapszulahéj: zselatin; csomósodásgátló anyagok (mikrokristályos cellulóz, magnézium sztearát, talc); D
vitamin (kolekalciferol).
Összetevők: Omega 3-6-9 zsírsavakat és vitaminokat tartalmazó étrend-kiegészítő készítmény. Mélytengeri halolaj, hidegen sajtolt lenmagolaj, zselatin, stabilizátor: glicerin, D-alfa-tokoferol, retinil-palmitát és kolekalciferol.
Ajánlott alkalmazás:
Felnőtteknek 2 x 1 kapszula
Az ajánlott mennyiséget ne lépje túl! Az étrend-kiegészítő fogyasztása nem helyettesíti a vegyes étrendet és az egészséges életmódot!
Nettó tömeg: 76. 8g/Doboz



Jelenlegi ára: 1 500 Ft

Az aukció vége: 2011-04-30 22:44
. Omega Oxishield étrend kiegészítő kapszula - Jelenlegi ára: 1 500 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése